Nieuwsbericht

Ben jij betrokken bij de verduurzaming in de bouw- of gww-sector?

Profielfoto van Barbara Hasselaar
27 augustus 2024 | 1 minuut lezen

Op donderdag 10 oktober organiseren het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, CROW - Duurzaam GWW, Platform WOW en BouwCirculair de Dag van de Circulariteit!

Deze dag is dé gelegenheid voor iedereen die actief wil bijdragen aan een circulaire en CO2-arme economie. Of je nu opdrachtgever, leverancier, recyclebedrijf, bouwer of architect bent—iedereen die zich inzet voor het verduurzamen van de gww-sector is van harte welkom.

Tijdens deze inspirerende dag krijg je de kans om deel te nemen aan vijf keuzerondes, waarin je kunt kiezen uit 25 verschillende thema’s. Denk aan onderwerpen zoals duurzaam beton, (frees)asfalt, groenbeheer, zero emissie, hergebruik en recycling, biobased materialen, en nog veel meer. Het programma biedt zowel in de ochtend als in de middag volop gelegenheid om kennis te delen en nieuwe inzichten op te doen.

Mis deze kans niet om samen te werken aan de doelen van 2030! Voor meer informatie over de thema's en om je in te schrijven, ga je naar www.dagvandecirculariteit.nl.

CROW/RAW is ook dit jaar weer aanwezig met een kenniskraam. We vertellen je graag waar we op dit momenten bij CROW aan werken om ook ons steentje bij te dragen aan een klimaatneutrale en circulaire gww-sector. En waar we de experts uit het werkveld voor nodig hebben om dit praktisch toepasbaar te ontwikkelen voor alle gebruikers. 

We hopen je daar te zien!