Nieuwsbericht

Leer alles over rekenen binnen een RAW-bestek

Profielfoto van Amnon Vogel
7 oktober 2024 | 1 minuut lezen

Iedereen die met RAW-bestekken werkt weet: er komt nogal wat cijferwerk bij kijken. Volg de CROW-cursus Rekenen met UAV en RAW en zet voortaan altijd alle cijfers op de goede plek. De cursus wordt dit jaar nog maar één keer gegeven, dus wees er snel bij. 

Heb je de basiscursussen UAV en RAW afgerond en wil je meer weten over rekenen, verrekenen en afrekenen binnen een RAW-bestek? Dan is Rekenen met UAV en RAW de ideale vervolgcursus. Je gaat aan de slag met de inschrijvingsstaat voor een gefingeerd werk, waarbij de rol van zowel de aannemer als de opdrachtgever aan bod komt. Aan de hand van theorie en achtergrondinformatie ga je aan de slag met rekenopdrachten. 

Na het volgen van de cursus kun je zelfstandig een termijnstaat opstellen, zowel met als zonder meer- en minderwerk. Je leert de theorie die ten grondslag ligt aan het afrekenen binnen een RAW-bestek en komt alles te weten over de aspecten die spelen bij een eindafrekening. 

Aanmelden 
Wil je de cursus Rekenen met UAV en RAW nog dit jaar volgen? Dat kan alleen nog op dinsdag 19 november, van 9.30 tot 17.00 bij Van der Valk Hotel Zwolle.  Meer informatie over het programma en cursusmateriaal of direct aanmelden? Kijk dan hier

Cursusaanbod 
Op het cursusportaal van CROW vind je een overzicht van alle cursussen en opleidingen op het gebied van RAW. Kijk hier voor het volledige aanbod