Nieuwsbericht

De toegang tot de CROW Online Kennisbank is sterk verbeterd

Profielfoto van Barbara Hasselaar
27 juni 2024 | 1 minuut lezen

De toegang tot de CROW Online Kennisbank is sterk verbeterd en heeft een nieuw jasje gekregen. Voor zowel eerste bezoekers als licentiehouders en frequente gebruikers zijn nieuwe landingspagina’s ingericht, zodat ze zo snel mogelijk vinden wat ze willen weten.

De CROW Online Kennisbank wordt dagelijks geraadpleegd door gemeenten, provincies, bedrijven en onderwijsinstellingen. Voor een meer klantvriendelijke toegang tot deze Kennisbank zijn nieuwe landingspagina’s ingericht.

De kunst van het weglaten

Bezoekers die via Google op de Kennisbank terecht komen, kunnen vanaf hier kiezen om direct in te loggen of als gastgebruiker rond te kijken. Een instructievideo en een overzicht van de meest gestelde vragen maken deze landingspagina compleet. “Het is de kunst van het weglaten”, licht Rick Otterloo toe, product owner bij CROW. “Met zo min mogelijk kliks wil je zo snel mogelijk vinden wat je zoekt.”

Voor bedrijfsaccounts, de SAML-SSO-gebruikers, is het inzichtelijker gemaakt met een landingspagina waar onder meer Mijn Dossier en Mijn Modules direct toegankelijk zijn en een handleiding is te downloaden. "Ook de gebruikers van NEN-Connect, een platform waar een koppeling tussen de NEN-normen en de RAW-systematiek is gemaakt, komen op een nieuwe landingspagina terecht”, vertelt Rick Otterloo. “Daar kunnen ze direct met hun account inloggen of als gastgebruiker zonder account de Kennisbank bezoeken.”

Afspraak maken of demo aanvragen

Heb je interesse in een organisatieabonnement of wil je kosteloos de CROW Online Kennisbank bekijken? Neem contact op met relatiemanagers Hilde Schutten of Mark Alblas. 

Meer info

CROW Online Kennisbank
Organisatieabonnement